Det går inte att komma ifrån att vi lever i en ovanlig tid och att vi därför har testat semlor i ett mindre geografiskt område än normalt i år. Men att vi har testat över tio olika semmelvarianter är ändå ganska bra jobbat, eller hur? Allra mest imponerande är vi över semmelhybriderna som vi har testat i år – hoppas att ni också får möjlighet att testa någon av de varianterna!
Traditionella semlor:
Östgöta Bageri & Café, Falköping. Betyg: 4.
Tant Brun, Falköping. Betyg: 3,5.
Rosetten, Jönköping. Betyg: 3,5.
Wienersemlor:
Wienerkamsemla, Östgöta Bageri & Café, Falköping. Betyg. 4.
Hybridsemlor:
Kanelbullesemla, Falköpings Saluhall, Falköping. Betyg: 5.
Crossiantsemla, Landhs Konditori, Mullsjö. Betyg: 4,5.
Semmelkladdkaka, Falköpings Saluhall, Falköping. Betyg: 4,5.
Semmelcheescake, Landhs Konditori, Mullsjö. Betyg: 4.
Budapestsemla, Landhs Konditori, Mullsjö. Betyg: 4.
Kanelbullesemla, Turbinen, Tidaholm. Betyg: 4.
Semmelwrap, Mössebergsbagarn, Falköping. Betyg: 3,5.
Nutellasemla, Tant Brun, Falköping. Betyg: 3.
Med detta inlägg passar vi på att önska er en härlig semmeldag på tisdag!